Hundkläder är det senaste

För hundägare är det inte bara hundförsäkringar och hundmat som har en stor utgiftspost. En starkt uppåtgående trend är att klä sina fyrbenta vän i hundkläder, som självklart finns i många olika stilar. Är du själv en modemedveten hundägare är det väldigt lätt att haka på trenden med hundkläder, egentligen är det nog inte många hundägare alls för den delen som kan motså se sin hund i snygga kläder.

För dig som vill börja lite försiktigt med ett intåg i hundmodets värld kan ett snyggt hundkoppel vara en enkelt början. Hundkoppel finns i massor med modeller och stilar så det är en naturlig början, även om det egentligen är en accessoarer när det kommer till mode räknar vi in den till begreppet hundkläder. Listan på olika sorters hundkläder kan göras lång, men det finns i stort sett samma typer av klädesplagg som för oss som till hunden. Är din hund lite frusen kan tex en hundjacka eller en hundtröja vara lösningen, självklart för att det är snyggt samt klär din hund. Är det regnigt väder finns det regnkläder anpassade för hundar. Har du båt är det praktiskt med hundskor både som halkskydd för hunden samt repskydd för båtdäcket som kan vara väldigt glatt med fin yta.

Det finns så många olika typer av hundkläder så att det nästan blir löjligt faktiskt, eller vad tycker du om hundklänningar?